Έρευνες έδειξαν ότι το υλικό που μας ομορφαίνει είναι το Πολυγαλακτικό οξύ!


Έρευνες έδειξαν ότι το υλικό που μας ομορφαίνει είναι το Πολυγαλακτικό οξύ!!
​Το πολυγαλακτικό οξύ (PLA) είναι μία ουσία η οποία χρησιμοποιείται στην Ιατρική εδώ και πολλά χρόνια σε κατασκευή διαφόρων υλικών όπως ράμματα, ορθοπεδικά, κ.λ.π. Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων απέδειξε την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εξαίρετη ανοχή, που παρουσιάζει στον ανθρώπινο οργανισμό. Τελευταίως, βρίσκει εφαρμογή και στην Αισθητική Χειρουργική με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στη διόρθωση ρυτίδων, εμβαθύνσεων, αλλά και το γενικότερο "κτίσιμο" του προσώπου.

Όπως εξήγησε, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, το PLA δεν είναι κολλαγόνο, αλλά διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού να παράγουν τα ίδια δικό τους κολλαγόνο. Η διέγερση αυτή μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο έντονη ανάλογα με το πόσο κολλαγόνο θέλουμε να παραχθεί.

Η διάρκεια του αποτελέσματός του είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα έως τώρα υπάρχοντα υλικά και φτάνει έως τα... δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ.Χριστόπουλο, πρόκειται για ένα υλικό, το οποίο θα γίνει πολύ γνωστό στα επόμενα χρόνια, διότι έχει όλα τα προτερήματα που απαιτούνται στη διόρθωση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου, αλλά και του υπολοίπου σώματος, δηλαδή δίνει καλό αισθητικό αποτέλεσμα, είναι ασφαλές, έχει μεγάλη διάρκεια, δημιουργεί κολλαγόνο του ιδίου του οργανισμού και έχει λογικό κόστος.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου