Σε ζηλεύει η φίλη σου;; Μάθε 5 τρόπους για να χειριστείς την κατάσταση!


Σε ζηλεύει η φίλη σου;; Μάθε 5 τρόπους για να χειριστείς την κατάσταση!

Η πρώτη τους γνωριμία ήταν επεισοδιακή. Όχι, δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό, απλά έπιασες κάτι στον αέρα. Μια διάθεση φλερτ εκ μέρους της κολλητής σου προς το νέο σου αγόρι. Τίποτα ανησυχητικό ή αξιοπερίεργο ώστε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Από τότε, βέβαια, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα και πλέον δεν ξέρεις πώς να την αντιμετωπίσεις.

1.Μίλησέ της: Το πρώτο βήμα είναι η επικοινωνία. Μίλησέ της και εξήγησέ της με παραδείγματα γιατί σε ενοχλεί η συμπεριφορά της. Εάν παραδεχτεί ότι έχει συναισθήματα για το νέο σου αγόρι, εξήγησέ της ότι πρέπει να το σταματήσει εάν θέλει να παραμείνετε φίλες.

2. Απομακρύνσου: Εάν συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά παρά το γεγονός ότι έχετε μιλήσει, ίσως πρέπει να το πάρεις απόφαση και να σταματήσεις να βγαίνεις τόσο συχνά μαζί της. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα εάν βγαίνετε συχνά οι τρεις σας.

3.Μίλα στο αγόρι σου: Είτε πρόκειται για δική σου φίλη είτε για δική του, ζήτα από το αγόρι σου να θέσει κάποια όρια.

4.Βγες μαζί της χωρίς το αγόρι σου: Είναι κι αυτό μια λύση. Εάν εκείνη δεν μπορεί να σταματήσει το φλερτ και τα υπονοούμενα αλλά κι εσύ δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα διαλυθεί η φιλία σας, τότε καλό είναι να κανονίζεις μαζί της μόνο girls nights.

5.Ποτέ στο σπίτι: Εάν συγκατοικείς με το αγόρι σου, τότε ίσως να μην είναι καλή ιδέα να κάνεις βραδιές με ταινίες και ποπ κορν μαζί με την κολλητή σου. Στο σπίτι υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα και η συμπεριφορά της μπορεί να γίνει ακόμα πιο προκλητική από ότι στο μπαράκι.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου